DRIV i Sverige tilbyder onlinetiltag for et sundt og aktivt liv med rygmarvsskade, deriblandt konditionspas på YouTube.

Træningsvideoerne on demand, som man finder på YouTube, er i alt 3 videoer; Workout Stockholm, Workout 2 og Workout 3, som alle er humør- og tempofyldte konditionspas på ca. 40 minutter til musik. Passer lige godt for siddende som stående.

Workout videoerne på YouTube er en del af et treårigt projekt, ”DRIV – hälsa online för dig med ryggmärgsskada” med det formål at inspirere, motivere og give værktøjer til et aktivt og sundt liv; også til et holdbart og aldrende liv med en rygmarvsskade. Målgruppe er derfor særligt 50+. Det er projektgruppens håb at kunne inspirere og motivere de mange svenskere med rygmarvsskade, der behøver et skub til at finde deres drive til at skabe gode og varige betingelser for en langsigtet, bæredygtig aldring.

Du kan træne sammen med Hanna, Helen, Ulla og Johanna hjemme i egen stue. God fornøjelse.

Passene er skabt i et samarbejde med stiftelsen Spinalis og Aleris Rehab Station Stockholm samt øvrige rygmarvsskaderelaterede parter i Sverige. Foruden videoerne on demand” tilbyder DRIV projektet også ugentlige online træningspas, 10 ugers sundhedskursus med fokus på gode livsstilsvaner (online studiekreds og forelæsninger, der har til formål at inspirere og formidle viden), samt online møder/mentor support, der skal bryde isolation og styrke fællesskab. Tilbuddene er gratis gratis.

LINK
Læs mere om projektet
https://spinalis.se/driv/

Du finder alle 3 workout videoer her:

Workout Stockholm med Helen, Ulla & Johanna

Workout 2 med Hanna, Helen, Ulla & Johanna

Workout 3 med Helen, Hanna & Ulla