”Det er glædeligt, at vi nu har indgået en aftale med virksomheden Levabo, der har samme fokus med deres produkter, som vi har med vores vidensportal”, siger formand Bente Ovesen.

Levabo er en dansk familiedrevet virksomhed, der skaber innovative velfærdsteknologiske produkter til forebyggelse og behandling af tryksår. På hylderne er blandt andet trykaflastende madrasser, hæleløfter og Seat All, der er en unik luftpude tilpasset til den enkelte person.

Målgruppen er personer, der har mindre tryksår, eller er i risiko for at udvikle tryksår, særligt personer med nedsat mobilitet – herunder rygmarvsskadede.

Direktør Peter Egelund begrunder støtten:
”Jeres opgave er at udbrede forståelse for at det er vigtigt at forebygge og behandle tryksår. Det er også vores. I mere end ti år har vi samarbejdet med sundhedsprofessionelle, og vi vil også gerne samarbejde med brugerne. På den måde får vi knyttet et tættere samarbejde, og det lærer vi jo også noget af.”

Peter Egelund fortsætter:
”Det er vigtigt for os at vise, hvor let et sår kan opstå, men også hvor lidt der nogle gange skal til for at gøre en positiv forskel”.
Den lille positive forskel kan for eksempel være en hælløfter til 150 kr. som modvirker tryk på hælen ved længere tids sengeleje, eller en topmadras til små 500 kr.

Levabo er et globalt selskab, der har forhandlere og leverer produkter i hele verden.
”Vores vision er, at vi med vores produkter kan bidrage til at udrydde tryksår, samt skabe øget livskvalitet og velvære i befolkningen”, slutter Peter Egelund.


På foto ses formand Bente Ovesen, direktør Peter Egelund, produktspecialist Cathrine Egelund og bestyrelsesmedlem Viggo Rasmussen.

LÆS MERE om sponsoraftaler og om hvordan du støtter Rygmarvsskade.info under STØT OS