Vores nystartede vidensportal Rygmarvsskade.info har modtaget en bevilling på 75.000 kr. fra Fabrikat Mads Clausens Fond tilknyttet Danfoss.

”Fabrikant Mads Clausens Fond støtter projektet og håber, det kan bidrage til ny viden og indsigt, hvad angår forebyggelsen og behandlingen af tryksår opstået som følge af rygmarvsskader, for såvel de berørte som fagpersonalet,” siger fondens formand Christina Clausen.

Det betyder, at Rygmarvsskade.info har kunnet designe denne hjemmeside med professionel hjælp fra  Webwoman.

“Vi er utroligt glade for den flotte donation fra Fabrikat Mads Clausens Fond, der ellers hovedsageligt støtter sønderjyske formål,” siger formanden for Rygmarvsskade.info Bente Ovesen og tilføjer:
“For det første styrker det vores motivation for at lave mere frivilligt bestyrelsesarbejde til gavn for personer med rygmarvsskade og deres pårørende. For det andet betyder det, at vi kan gå videre med planerne om at lave mere brugerorienteret informationsmateriale i kampen for forebyggelse og koordineret behandling af tryksår. Og for det tredje er det et skulderklap, der gør det lettere for os at samle midler til informationsmateriale af høj kvalitet.